Berätta historien om företaget, föreningen, högtidsfesten...gör en film!

Inget är så effektivt som att berätta din historia i form av en film. En film går rätt in i känslan! Kanske vill du berätta historien om ditt företag, din förening, ett evenemang eller en högtidsfest? Kontakta oss så hjälper vi dig att skapa ett minne för livet! 

Såhär enkelt är det att komma fram till
färdigt resultat!

Filmare Rich Tella, Tellafoto Filmare Rich Tella, Tellafoto

Du kontaktar oss med din idé. Vi spånar tillsammans kring upplägget. Vi kopplar sen ihop dig med vår filmare, Rich Tella, Tellafoto som filmar och redigerar. Kostnaden beror förstås på hur avancerad variant det blir, men en enklare film kostar inte mer än några tusen. Intresserad? Kontakta: Stefan Seidel, stefan@gillastallarholmen.se, 070-285 10 25. 
Se "www.tellafoto.com" för filmexempel. 

 

Hyra ut eller sälja huset? Gör en film!

Testa ett helt nytt sätt att hyra ut din fritidsbostad, din lägenhet eller sälja huset. Gör en film och lägg ut på nätet! Här finns flera olika utföranden och prisnivåer. 
Klicka på bilden för en exempelfilm om ett hus på Tosterön. 

Visa upp eventet eller högtidsfesten!

Har du ett kul event eller härlig högtids-fest på gång? Gör en film och få ett minne för livet, eller använd eventfilmen i din marknadsföring!
Klicka på bilden för en exempelfilm om Vintagefestivalen i Stallarholmen. 

Visa upp företaget eller föreningen!

Gör en film om ditt företag eller din förening, lägg upp den på nätet och nå en helt ny publik! Ett jättebra sätt att nå nya kunder och intressenter!
Klicka på bilden för en exempelfilm om Drömfabriken i Stallarholmen.